čtvrtek 6. června 2013

6.6.2013



6. 6. 2013
Denní nabídka:

Česnekový krém s máslovým krutonem
Česnek, brambory, zeleninový vývar, kruton z bílého pečiva opečený na másle
(Vegetariánské, bez krutonu bezlepkové)                 35,-
Jemný guláš z hovězího krku s domácím karlovarským knedlíkem
Hovězí krk, cibule, paprika, majoránka, česnek, kološvárská slanina z maďarských specialit na Pekařské ulici
Příloha – domácí karlovarský knedlík                       98,-
Pošírovaná vepřová panenka s celerovým pyré
Vepřová panenka, hovězí vývar, růžové víno, rozmarýn, tymián, česnek, celer, máslo. Pošírování je způsob přípravy jídel, kdy se suroviny na krátkou dobu ponechají v horké vodě nebo jiné tekutině, avšak teplota tekutiny nesmí přesáhnout 95 °C, nesmí se tedy vařit, tato metoda je velmi šetrná k masu, které si tak zachová veškeré chuťové kvality
(Bezlepkové)                                                             105,-

Houbová omáčka s domácím karlovarským knedlíkem
Žampióny, lesní houby, smetana, zakysaná smetana Příloha – domácí karlovarský knedlík
(Vegetariánské)                                                 79,-
Steak a obědový salát týdne

Hanger steak na sečuánském pepři s asijským salátkem a opékaným bramborem
Hovězí veverka (Tento druh hovězího masa na pultech řeznictví často nenajdete, sami řezníci si ho schovávají pro sebe, kvalitou se více než vyrovná pravé svíčkové), pekingské zelí, koriandr, nové brambory
(Bezlepkové)                                                              178,-

Waldorfský kuřecí salát
Kuřecí prsa, opečené vlašské ořechy, řapíkatý celer, jablka, majonéza, zakysaná smetana, šalotka, salátové lůžko
(Bezlepkové)                                                         93,-

Domácí sladkosti:
Lívance s jahodami nebo meruňkami
a kysanou smetanou                             68,-