úterý 11. června 2013

Denní menu 11. 6. 2013

Dvojposchoďová hovězí polévka s játrovými knedlíčky a domácím nudlemi babičky Brabcové


vývar z morkových kostí a kořenové zeleniny, a v tomto vývaru se pak vaří hovězí maso jako druhý vývar – proto dvojposchoďová. Cizáci tomu řikají consomé.


(Bez nudlí a knedlíčků bezlepkové)


 


45,-


 


Rizoto s omáčkou s kuřecími játry a hovězím bio masem

ryže arborio, kuřecí játra, bio hovězí, slanina bílé víno, cibule, česnek, rajčata, šalvě, parmasan, máslo


(Bezlepkové)


 


92,-


 


Ravioli plněné špenátem a ricottou se smetanovou omáčkou

(Vegetariánské)


 


88,-


 


Svíčková na smetaně s domácím  karlovarským knedlíkem

Hovězí maso- falešná svíčková, kořenová zelenina, smetana


Knedlík- housky, knedlík vejce, mouka, petrželka


 


136,-


Steak a obědový salát týdne


 


Vepřová panenka s gorgonzolovo třešňovou omáčkou, salátkem a opékaným bramborem

vepřová svíčková (200g), gorgonzola dulce, třešně ze slovenska, nové brambory


(Bezlepkové)


 


182,-


 


Melounový salát s čekankou


Meloun červený, čekanka, řapíkatý celer, jablka, salátové lůžko, med, slunečnicový olej


(Bezlepkové, vegeterianské)


 


89,-


 


Domácí sladkosti:


 


Třešňová bublanina


 


35,-


 


Domácí lívance s jahodami nebo meruňkami nebo třešněmi


a kysanou smetanou


 


68,-



Denní menu 11. 6. 2013

Žádné komentáře:

Okomentovat