pondělí 26. srpna 2013

26. 8. 2013

Polévka z řapíkatého celeru se zeleným kari


Řapíkatý celer, pórek, zeleninový vývar, bouqet garni, brambory, domácí kari pasta (zázvor, chilli, citronová tráva, koriandr, cibule, česnek)


(Vegetariánské, bezlepkové)


35,-


 


Keema Palak – orientální mleté hovězí se špenátem


Mleté hovězí maso, špenát, česnek, cibule, zázvor, rajčata, brambory, smetana, koření na Keema Palak


Příloha – arabský chléb


98,-


 


Pikantní cizrna s tamarindem


 Cizrna, čerstvě připravený tamarind, kmín, cibule, česnek, zázvor, chilli, koriandr, kurkuma, rajčata, garam masala


Příloha – arabský chléb


89,-


Steak a obědový salát týdne


 


Telecí steak na hroznovém víně se smetanovou omáčkou a parmazánovým šťouchaným bramborem


Telecí kýta (2oog), hroznové víno, smetana, parmezán, nové brambory z farmy v Dolních Dubňanech


(Bezlepkové)


187,-


 


Maurský křupavý salát


Karotka, ředkvičky, jablka, rozinky, hladkolistá petržel, máta, sezamová pasta Tahini, červený vinný ocet, opečený sezam


(vegetariánské-bezlepkové)


97,-


 


 Domácí sladkosti:


 


Broskvový koláč


35,-


 


Domácí lívance s malinami


a kysanou smetanou


78,-


 


Domácí lívance s borůvkami


a kysanou smetanou


68,-



26. 8. 2013

Žádné komentáře:

Okomentovat