sobota 24. srpna 2013

Víkendové menu

Víkendové menu DSCN1916


23. 8. 2013


Hovězí vývar s nudlemi p. Brabcové

Hovězí maso, morkové kosti, kořenovka, cibule, nudle-vejce mouka

(bez nudlí bezlepkové)  35,-

Fazulka na kyselo s vařeným hovězím a bramborami

Hovězí zadní, brambory, mangold mléko

(Bezlepkové)  96,-

Fazulka na kyselo s vařeným vejcem a bramborami

Hovězí zadní, brambory, mangold mléko

(Bezlepkové-vegeteriánské)  82,-

Pstruh duhový s bylinkami a šťouchanými bramborami s lebedou

Pstruh duhový, bylinky, brambory, lebeda, mléko

(Bezlepkové)  136,-

Mořský okoun s bylinkami a šťouchanými bramborami s lebedou

Mořský okoun(180g), bylinky, brambory, mangold mléko

(Bezlepkové)  278,-

Smažené  cuketové květy v těstíčku s vínem a parmasanem se štouchanými bramborami s lebedou

Květy cuket, mouka, parmasan, brambory mléko (vegetariánské)  88,-

Steak a obědový salát týdne

Jehněčí hřebínek se šťouchanými bramborami s lebedou

Jehněčí kotleta(4oog s kostí), česnek,provensálské bylinky, brambory, mangold mléko

(Bezlepkové)  258,-

Steak z krkovice s lečem a pečivem

Vepřová krkovice(15og), papriky,rajčata,  a, cibule od pěstitelky Dlápalové

(Bezlepkové)  112,-

Trikolore salát

Mozarella, rajčata, bazalka, olivový olej a balsamiková redukce

(vegetariánské-bezlepkové)  89,-

Domácí sladkosti:

Broskvový koláč  35,-

Domácí lívance s malinami a kysanou smetanou 78,-

Domácí lívance s borůvkami  a kysanou smetanou 68,-



Víkendové menu