sobota 17. srpna 2013

Víkendové menu

Víkendové menu


17-18. 8. 2013


Halászlé ze sumce a kapra

V rybím vývaru uvařevé porce ryb v rybím guláši- velmi trdiční maďarská specialita.

Rybí vývar z kapra, sumce,lososa a tresky , kořenová zelenina, , cibule, papriky rajčata, česnek

(Bezlepkové)   78,-

Cuketová polévka

Cukety, řapíkatý celer, mrkev, petržel brambory a, cibule

(Bezlepkové-vegetarianské)   35,-


Jehněčí kýta po provensálsku s vařeným bramborem

Jehněčí kýta, rozmarýn, tymian, česnek, kořenová zelenina,  brambory

(Bezlepkové)   234,-


Kuřecí prsa pečené ve šlehačce s bramborem

Kuřecí prsa z českého chovu, šlehačka, brambory

(Bezlepkové)   108,-


Lečo s vejcem

Papriky,rajčata, zelená a, cibule od pěstitelky Dlápalové

(Bezlepkové-vegetarianské)  82,-


Steak a obědový salát týdne


Steak z krkovice s lečem a pečivem

Vepřová krkovice, papriky,rajčata,  a, cibule od pěstitelky Dlápalové

(Bezlepkové-vegetarianské)

(Bezlepkové)  112,-


Těstovinový salát s prosciutto s citonovou zálivkou

Těstoviny, prošut, olivyy salát ledový, dubový, cherry rajčata, vinegret

(vegetarianské)  98,-


Domácí sladkosti:


Domácí lívance s malinami  a kysanou smetanou  78,-

Domácí lívance s borůvkami  a kysanou smetanou  68,-



Víkendové menu

Žádné komentáře:

Okomentovat