čtvrtek 26. září 2013

26. 9. 2013

Jehněčí vývar s pohankou


Jehněčí vývar, kořenová zelenina, cibule, česnek, bouquet garni, pórek, pohanka. Pohanka je často užívanou surovinou ve zdravé výživě. Je významným zdrojem rutinu, který léčí problémy s cévami. Vhodná je také pro psychicky a fyzicky namáhané osoby. Posiluje imunitu a využívá se i při detoxikaci.


(Bezlepkové)


35,-


 


Jehněčí ragú s bramborovými noky


Jehněčí maso, cibule, česnek, červené víno, mletá paprika, kysaná smetana, tymián, brambory z Dolních Dubňan, mouka


118,-


 


Pečená šunka s křenovou omáčkou a domácím karlovarským knedlíkem


Pražská šunka pečená na kosti, křen, smetana, bešamel, mandle, domácí karlovarský knedlík


89,-


 


Gratinovaná brokolice a růžičková kapusta se sýrem


Brokolice od pěstitelky paní Dlapalové z Břeclavi, růžičková kapusta, brambory z Dolních Dubňan, česnek, muškátový oříšek, mléko, smetana, sýr Gouda 48%, olivový olej extra vergine


(Vegetariánské, bezlepkové)


89,-


Steak a obědový salát týdne


 


Krůtí steak na tymiánu se smetanovou omáčkou a šťouchanými parmazánovými bramborami

Krůtí stehenní steak 2oog


(Bezlepkové)


146,-


 


Salát s pečenou dýní Hokaido, kozím sýrem a prosciuttem


Čerstvý kozí sýr, prosciutto crudo, pečená dýně Hokaido, směs salátových listů, med, vinaigrette


(Bezlepkové)


125,-


 


 Domácí sladkosti:


 


Čerstvé fíky smažené na másle  s karamelem, kešu oříšky a kysanou smetanou


79,-


 


Domácí lívance s banány a čokoládou


68,-



26. 9. 2013

Žádné komentáře:

Okomentovat