pátek 27. září 2013

27. 9. 2013

Rybí krém s pórkem a parmazánovým toastem


Vývar z lososa a tuňáka malého, pórek, kořenová zelenina, cibule, česnek, brambory, smetana, bouquet garni, bílé pečivo, parmazán


(Bez toastu bezlepkové)


35,-


 


Losos pečený na bylinkách s Crème fraîche, vařený brambor s máslem


Losos norský, Crème fraîche 38%, cibule, česnek, yzop, oregano, kopr, brambory z Dolních Dubňan, máslo


(Bezlepkové)


125,-


 


Jehněčí ragú s bramborovými noky


Jehněčí maso, cibule, česnek, červené víno, mletá paprika, kysaná smetana, tymián, brambory z Dolních Dubňan, mouka


118,-


 


Gratinovaná brokolice a růžičková kapusta se sýrem


Brokolice od pěstitelky paní Dlapalové z Břeclavi, růžičková kapusta, brambory z Dolních Dubňan, česnek, muškátový oříšek, mléko, smetana, sýr Gouda 48%, olivový olej extra vergine


(Vegetariánské, bezlepkové)


89,-


Steak a obědový salát týdne


 


Krůtí steak na tymiánu se smetanovou omáčkou a šťouchanými parmazánovými bramborami

Krůtí stehenní steak 2oog


(Bezlepkové)


146,-


 


Salát s pečenou dýní Hokaido, kozím sýrem a prosciuttem


Čerstvý kozí sýr, prosciutto crudo, pečená dýně Hokaido, směs salátových listů, med, vinaigrette


(Bezlepkové)


125,-


 


 Domácí sladkosti:


 


Broskvový koláč se smetanou


35,-


 


Čerstvé fíky smažené na másle  s karamelem, kešu oříšky a kysanou smetanou


79,-


 


Domácí lívance s banány a čokoládou


68,-



27. 9. 2013

Žádné komentáře:

Okomentovat