sobota 21. září 2013

Víkendové menu 21-22. 9. 2013

IMG_3173Dyňový krém s kysanou smetanou dýňovými semínky a dýňovým olejem

(vegetariánské-bezlepkové)  35,-

Vepřová líčka

Pomalu pečená líčka s cibulí, pepř, kmín (bezlepkové)84,-

Bramborová kaše                          25,

Bramborová kaše s dýní hokaido 35,

Bramborová kaše se špenátem 35,-

Růžové kapustičky s karotkou dušené na másle s petrželkou  45,-

Špačkovo kombo

Líčka s kapustičkami a mrkví a bramborovou kaší                      129,-

Rizoto s dýní hokaido

Ryže Arborio, cibule, česnek, dýně hokaido z farmy svět dýní, zeleninový vývar, bazalka, máslo, parmasan Grand Morávia (Vegetariánské-bezlepkové) 94,-

Rizoto s dýní hokaido a salciiou

Ryže Arborio, italské klobásky neuzené, cibule, česnek, dýně hokaido z farmy svět dýní, zeleninový vývar, bazalka, máslo, parmasan Grand Morávia (bezlepkové) 105,-

Dhall s chlebem lavaš

Čočka,cibule,česnek, smetana,rajčata, dhal masala, citronová šťáva, koriandr (Vegetariánské-bez chleba bezlepkové)  87,-

Steak a obědový salát týdne

Veverka se smaženou cibulí a karamelizovanými jablky se zázvorem a opékaným bramborem

Hovězí veverka (2oog), cibule, jablka,zázvor, nové brambory z farmy v Dolních Dubňanech (Bezlepkové) 214,-

Salát s teplými kachními játry

Kachní játra přirozený zdroj serotoninu hormonu štěstí, ochrana proti podzimním depresím  Salátové lůžko, listy červené řepy, rukola, červená cibule, bazalka, hrubozrnná hořčice, vinaigrette (bezlepkové)    112,-

Domácí sladkosti:

Táč se švestkami s perníkovou drobenkou 35,-

Domácí perník s hruškami, ořechy, rozinkami  35,-

Čerstvé fíky smažené na másle  s karamelem, kešu oříšky a kysanou smetanou  79,-

Domácí lívance s banány a čokoládou  68,-



Víkendové menu 21-22. 9. 2013