úterý 25. března 2014

25. 3. 2014

Rajčatová polévka s cizrnou sypaná parmazánemBroskvový koláč


Zeleninový vývar, cibule, česnek, rajčata, cizrna, rozmarýn, parmazán


(Vegetariánské, bezlepkové)


35,-


 


Tagliatelle carbonara


Čerstvé taglitelle – mouka, semolina, vejce, máslo, císařská slanina z maďarských specialit na Pekařské ulici, pražská šunka, česnek medvědí, parmazán


87,-


 


Rizoto s červenou čekankou a pistáciemi


Rýže Arborio, čekanka červená      i bílá, cibule, zeleninový vývar, bílé víno, máslo, parmazán, čerstvé pistácie


(Vegetariánské, bezlepkové)


96,-


 


Steak z hovězí roštěné s vinnou omáčkou a salátkem


Hovězí roštěná, červené víno Frankovka pánů Trpělky & Oulehly, jablečný ocet, pepř, hovězí vývar, salátek


(Bezlepkové)


187,-


 


Salát s pečenou červenou řepou, čerstvým kozím sýrem a zelenou čočkou Puy


Červená řepa, kozí sýr, zelená francouzská čočka, salátové lůžko, petržel, máta, olivový olej extra virgin, balsamikový ocet


(Vegetariánské, bezlepkové)


108,-


 


Domácí koláče:


 


Broskvový koláč se šlehačkou


35,-


 


Přílohy:


 


Vařené brambory                       25,-


Šťouchané brambory                30,-


Opékané brambory                   35,-


Arabský chleba 2ks                   25,-



25. 3. 2014

Žádné komentáře:

Okomentovat