sobota 1. března 2014

Víkendové menu 1. - 2. 3. 2014

Rybí vývar s knedlíčky z rýžového těsta plněné krevetami sypané medvědím česnekem, koriandrem a mungo klíčky


(Bezlepkové )


45,-


 


Zeleninová polévka s brokolicí a houbami


(Vegetariánské, bezlepkové )


35,-


 


Rybí tažin z lososa a tresky s citronovo-mátovým  kuskusem a jogurtem s harisou


Losos a treska tmavá (150g), šafrán, olivy, ančovičky, rajčata, koriandr, kuskus, máta, citronová šťáva


137,-


 


Bio vepřové výpečky se zelím


Bio krkovice ze Sklizena, cibule, kmín, paprika, zelí (Bezlepkové)


105,-


 


Vepřová roláda s česnekem medvědím a zadělávanou kapustou


Vepřové maso, dijonská hořčice, slanina z Maďarských specialit, cibule, červené víno, kapusta zahuštěná hraškou – hrachová mouka (Bezlepkové)


79,-


 


Pečená bio dýně Hokaido na cibuli, jablkách a cidru


(Vegetariánské, bezlepkové)


85,-


Týdenní nabídka


 


Cajunský steak se zapečenými fazolemi


Roštěnec z mladého býka, paprika, tymián, gouda 48%, fazole, rajčatová salsa, cibule, paprika, koriandr, zakysaná smetana


(Bezlepkové)


198,-


 


Salát s těstovinami, hruškou a modrým sýrem


Těstoviny, hrušky, rajčata, sýr s modrou plísní, vlašské ořechy, cibule, mrkev, bazalka, citronová šťáva, salátové lůžko


(Vegetariánské)


98,-


 


Přílohy:


 


Domácí houskový knedlík        30,-


Kynutý knedlík                           25,-


Vařené brambory                       25,-


Šťouchané brambory                30,-


Opékané brambory                   35,-


Arabský chleba 2ks                   25,-



Víkendové menu 1. - 2. 3. 2014