sobota 8. března 2014

Víkendové menu 8.-9. 3. 2014

DSCN2990


Krem z kolokazie jedlé s koriandrem a houbou enoki  45,-

Kolokazie jedlá aka taro, (Colocasia esculenta) je druh jednoděložné rostliny z čeledi árónovité (Araceae). Jde o velmi starou kulturní rostlinu. +kořenová zelenina, cibule, smetana, máslo (Vegetariánské, bezlepkové )


Kachna na olivách s bramborovými noky  147,-

Kachna z Vodňan, cibule, olivy, rozmarýn, tymian, noky-brambory,vejce, mouka


Gnochi s pestem z medvědího česneku  89,-

Medvědí česnek, parmasan, slunečnicové semínko, petržel, olivový olej,  noky-brambory,vejce, mouka


Falafel s kuskusem a jogurtovým dipem  93,-

Cizrna, česnek, koriandr, římský kmín, kuskus, jogurt, koření Za’atar

(Vegetariánské)


Týdenní nabídka

Vepřové steaky s paprikovo fenyklovo jablečnou omáčkou 172

Vepřová panenka, paprika,fenykl, jablka, rajčatová salsa, cibule, koriandr, zakysaná smetana (Bezlepkové)

Cajunský kuřecí salát s mangem a červenou řepou 126

Kuřecí prsa z Vodňan, cajunské koření, mango červená řepa, sezam, ředkvičky, dijonská hořtice, citronová šťáva, salátové lůžko (bezlepkové)

Přílohy:

Vařené brambory 25

Šťouchané brambory 30

Opékané brambory 35

Arabský chleba 2ks 25



Víkendové menu 8.-9. 3. 2014