úterý 4. března 2014

4.3.2014

Ravioli s ricottou a česnekem medvědímDenní menu


4. 3. 2014


Kuřecí polevka s rajčaty a cizrnou 35,-

Kuřecí vývar, rajčatová polpa, cizrna, jarní cibulka (bezlepkové)


Rizoto s bio hovězím masem, prosciuttuem a medvědím česnekem 93,-

Rýže nano, bio hovězí, prosciuttem, řapikatý celer, cibule, kuřecí vývar, máslo, parmasan z grand  moravie (bezlepkové)


Ravioly plněné ricocotou  s medvědím česnekem a ještě polité pestem s medvědím česnekem 95,-

Semolina grano duro, pšeničná mouka 00, riccota   (Vegetariánské)


Týdenní nabídka


Vepřové steaky s paprikovo fenyklovo jablečnou omáčkou 172,-

Vepřová panenka, paprika,fenykl, jablka, rajčatová salsa, cibule, koriandr, zakysaná smetana (Bezlepkové)


Cajunský kuřecí salát s mangem a červenou řepou 126,-

Kuřecí prsa z Vodňan, cajunské koření, mango červená řepa, sezam, ředkvičky, dijonská hořtice, citronová šťáva, salátové lůžko (bezlepkové)


Přílohy:


Vařené brambory                       25,-

Šťouchané brambory                30,-

Opékané brambory                   35,-

Arabský chleba 2ks                   25,-



4.3.2014

Žádné komentáře:

Okomentovat