sobota 29. března 2014

29. - 30. 3. 2014 Víkendové menu

Včera se narodil Hrabal a dnes už není, tak ho ctíme tmavým 14 stupňovým pivem z pivovaru Kout na Šumavě. Skvělá mandlová hořkost se snoubí s jemnou a temnou karamelovou sladovostí, je nebezpečně pitelné. A večer nezapomeňte, je u nás JAZZ!kout na šumave 14 tmavý


 


Špenátová krémová polévka s parmazánovým toastem


Špenát listový, zeleninový vývar, kořenová zelenina, brambory, cibule, česnek, oregano, smetana


(Vegetariánské, bez toastu bezlepkové)


35,-


 


Pečený králík na víně a provensálských bylinách


Králík, cibule, česnek, čerstvé provensálské byliny, bílé víno, rajčata (Bezlepkové)


83,-


 


Pečená šunka na medu s jablečnou omáčkou


Pražská šunka od kosti, med, česnek,petrželka, jablka, máslo, jablečný ocet


(Bezlepkové)


67,-


 


Rizoto s chřestem a česnekem medvědím


Italská rýže Arborio, zeleninový vývar, máslo, bílé víno, řapíkatý celer, cibule, česnek medvědí, čerstvý chřest z Rakouska, parmazán


(Vegetariánské, bezlepkové)


113,-


 


Rizoto s čekankou, cuketami a ricottou


Italská rýže Arborio, zeleninový vývar, máslo, bílé víno, řapíkatý celer, cibule, čekankové puky, cuketa, ricotta, parmazán


(Vegetariánské, bezlepkové)


97,-


Steak z hovězí roštěné s vinnou omáčkou a salátkem


Hovězí roštěná, červené víno Frankovka pánů Trpělky & Oulehly, jablečný ocet, pepř, hovězí vývar, salátek


(Bezlepkové)


187,-


 


Salát s pečenou červenou řepou, čerstvým kozím sýrem a zelenou čočkou Puy


Červená řepa, kozí sýr, zelená francouzská čočka, salátové lůžko, petržel, máta, olivový olej extra virgin, balsamikový ocet


(Vegetariánské, bezlepkové)


108,-


 


Domácí koláče:


 


Bavorský jablkový koláč se šlehačkou


45,-


 


Přílohy:


 


Vařené brambory                       25,-


Bramborová kaše                      30,-


Opékané brambory                    35,-


Arabský chleba 2ks                    25,-


Rýže Basmati                             30,-


Bramborové nočky                     30,-



29. - 30. 3. 2014 Víkendové menu