pátek 11. října 2013

11. 10. 2013

Krémová rybí polévka s parmazánovým krutonem


Vývar z lososa, tuňáka malého, chobotnic, kořenová zelenina, cibule, pórek, fenykl, smetana, bílé pečivo, parmazán


(Bez krutonu bezlepkové)


35,-


 


Filet ze pstruha na másle s citronovou holandskou omáčkou, praženými lístky šalvěje a petrželovým bramborem


Pstruh duhový, máslo, žloutek, olivový olej extra vergine, citronová šťáva, šalvějové lístky, brambory z farmy v Dolních Dubňanech, hladkolistá petržel


(Bezlepkové)


122,-


 


Květák po římsku s petrželovým bramborem


Květák, černé olivy, rajčata, česnek, cibule, hladkolistá petržel, římský kmín, brambory, máslo


(Vegetariánské, bezlepkové)


82,-


 


Jelení burger s cibulovým relišem v domácí housce, opékaný brambor


Jelení maso (125 g)


138,-


 


Domácí jelení paštika s foie gras


(Jelení maso, husí játra foie gras, armagnac)


75g…………………………………….. 75,-


135g………………………………….. 125,-


 


Steak a obědový salát týdne


 


Steak z panenky divočáka na portském víně s černou jeřabinou a opékaným bramborem

Panenská svíčková z divočáka 2oog , černá jeřabina – aronie


(Bezlepkové)


258,-


 


Fenyklový salát s prosciuttem, vaječnou omeletou a lanýžovým dresinkem


Fenykl, prosciutto crudo, vejce, mléko, výběr salátových listů, olivový olej extra vergine, citron, lanýžový med, vinaigrette


(Bezlepkové)


125,-


 


 Domácí sladkosti:


 


Dýňový koláč


35,-


 


Domácí lívance s višněmi a čokoládou


68,-


 


Domácí lívance s banány a čokoládou


68,-



11. 10. 2013

Žádné komentáře:

Okomentovat