pátek 18. října 2013

Víkendové menu 19.- 20.10. 2013

Dýňová polévka se zakysanou smetanou


Zázvor, mrkev, cibule a další kořenová zelenina, brambory, zakysaná smetana


(Bezlepkové, Vegetariánské)


35,-


 


Pečené kuřecí stehno podávané s jablečným nebo rajčatovým kompotem


Kuřecí maso, dýně, brambory, červená cibule, jablka/rajčata (Bezlepkové)


78,-


 


Rizoto s červenou řepou


Zeleninový vývar, červená řepa, kulatozrnná rýže arborio, máslo, parmezán


(Bezlepkové, Vegetariánské)


94,-


 


Ratatouille


Rajčata, cukety, lilek, řapíkatý celer, česnek, cibule, papriky, bouquet garni


(Bezlepkové, Vegetariánské)


85,-


 


Hnízda plněná houbami nebo dýní hokkaido


Filo těsto, dýně hokkaido/hřib hnědý, smetana


(Vegetariánské)


87,-


 


Tafelspitz s jablkovým křenem a vídeňským bramborovým salátem


Vařená bio hovězí květová špička v hovězím vývaru, jablko, křen, kořenová zelenina, hovězí vývar,cibulka, pažitka, olivový olej, ocet


(Bezlepkové)


148,-


 


Přílohy:


Vařené brambory s máslem


25,-


Opékané brambory


35,-


Dýňovo-bramborová kaše


35,-


Steak a obědový salát týdne


Steak z vepřové kotlety na medové hořčici s opékaným bramborem a salátem

Vepřová kotleta, medová hořčice, salát, opékané brambory (Bezlepkové)


118,-


 


Skandinávský salát s lososem


Marinovaný losos (sůl, cukr, kopr, křen), rukola, špenát, rajčata, brambory, jarní cibulka (Bezlepkové)


106,-


 


Domácí kančí paštika


Kančí svíčková, kachní játra, cibule, armagnac


75g……………………………………. 75,-


135g………………………………… 125,-


 


Domácí sladkosti:


 Hruškovo-jablečný štrúdl se šlehačkou


35,-


 


Biskupský chlebíček


35,-


 


Hrušková galetta se šlehačkou


35,-


 


Domácí lívance s višněmi a čokoládou


68,-


 


Košík pečiva


8,-


Za poloviční porce účtujeme


2/3 ceny.


 



Víkendové menu 19.- 20.10. 2013