sobota 12. října 2013

Špačkovo Halali vrcholí - Víkendové menu 12. - 13. 10. 2013

Zvěřinové hody nám vrcholí a je třeba rozhodnout, zda se zelím, či se šípkovou! Přijďte podpořit svého favorita, výsledky sčítáme a dáme vědět, kdo je v Kabaretu Špaček vítězem tohoto sporu. Halali


Krémová kaštanová polévka


Vývar z jeleních kostí a masa, kořenová zelenina, cibule, česnek, divoké koření, jedlé kaštany, smetana(Bezlepkové)


45,-


 


Kančí kýta podle Slavností sněženek buď se šípkovou, nebo se zelím


Kančí kýta špikovaná slaninou Mangalica, kořenová zelenina, cibule, česnek, divoké koření, jelení vývar, domácí šípková nebo bílé zelí


124,-


 


Jelení sekaná s medovou hořčicí


Jelení plec a krk, Koložvárská slanina, cibule, česnek, divoké koření, medová hořčice (Bezlepkové)


98,-


 


Pstruh na másle s citronovou holandskou omáčkou


Pstruh duhový, máslo, žloutek, olivový olej extra vergine, citronová šťáva (Bezlepkové)


112,-


 


Květák po římsku


Květák, černé olivy, rajčata, česnek, cibule, hladkolistá petržel, římský kmín, brambory, máslo (Vegetariánské, bezlepkové)


75,-


 


Přílohy:


Vařené brambory s máslem


25,-


Opékané brambory


35,-


Domácí karlovarský knedlík


35,-


Steak a obědový salát týdne


 


Steak z panenky divočáka na portském víně s černou jeřabinou a opékaným bramborem

Panenská svíčková z divočáka 2oog , černá jeřabina – aronie


(Bezlepkové)


258,-


Fenyklový salát s prosciuttem, vaječnou omeletou a lanýžovým dresinkem


Fenykl, prosciutto crudo, vejce, mléko, výběr salátových listů, olivový olej extra vergine, citron, lanýžový med, vinaigrette


(Bezlepkové)


125,-


Srnčí burger s cibulovým relišem v domácí housce, opékaný brambor


Srnčí maso (125 g)


138,-


Domácí jelení paštika s foie gras


(Jelení maso, husí játra foie gras, armagnac)


75g…………………………………….. 75,-


135g………………………………….. 125,-


 Domácí sladkosti:


Kynutý jablkový závin


35,-


Domácí lívance s višněmi a čokoládou


68,-


Domácí lívance s banány a čokoládou


68,-



Špačkovo Halali vrcholí - Víkendové menu 12. - 13. 10. 2013

Žádné komentáře:

Okomentovat