čtvrtek 24. října 2013

24. 10. 2013

Malinový cheesecake


 


Houbová polévka s kysaným podmáslím


Suchohřiby, zeleninový vývar, cibule, brambory z farmy v Dolních Dubňanech, kopr, kysané podmáslí, smetana, nové koření, bobkový list


(Vegetariánské, bezlepkové)


35,-


 


Bůček pečený na pšeničném pivu s bramborovo-česnekovým pyré


Bůček, pšeničné pivo, cibule, brambory z farmy v Dolních Dubňanech, pečený česnek, olivový olej extra virgin


94,-


 


Špagetová dýně s hříbkovo-olivovým sugem


Špagetová dýně od pěstitelů ze světa dýní, suchohřiby, zelené olivy, cibule, česnek, červené víno, rajčata, bazalka, oregano, olivový olej extra virgin


(Vegetariánské)


89,-


 


Steak a obědový salát týdne:


Roštěná z mladého býka s bílými fazolemi cannellini a pórkem

Roštěná z mladého býka (200 g), salátek


(Bezlepkové)


178,-


 


Salát z grilovaných kačeřích prsou Barbarie a francouzské zelené čočky


Kačeří prsa Barbarie z Francie (100 g), zelená francouzská čočka, rukola, směs salátových listů, červená cibule, vinaigrette


(Bezlepkové)


116,-


 


Domácí kančí paštika


Kančí svíčková, kachní játra, cibule, armagnac


75g……………………………………. 75,-


135g………………………………… 125,-


 


Domácí sladkosti:


Belgický hruškový koláč s čokoládou a se šlehačkou


35,-


 


Malinový cheesecake


35,-


 


Domácí lívance s višněmi a čokoládou


68,-


 


Domácí lívance s hruškovým kompotem a čokoládou


68,-



24. 10. 2013

Žádné komentáře:

Okomentovat