čtvrtek 10. října 2013

Speciální jelení menu a speciální Jelení loje 10.10.2013

Dnes večer po Karlových Varech, Praze, Hradci Králové, Hamburku, Salzburgu, Knírburku konečně v Brně! Naše nejmilejší Jelení loje! A před tím si nezapomeňte pochutnat na jelení roládě plněné hříbky, či jelení polévce, či jelením burgru. Na laně jsme prostě připravení.


 


Myslivecká fazolová polévka


Vývar z jelena, jelení maso, bílé fazole, kořenová zelenina, cibule, brambory, slanina z maďarských specialit na Pekařské ulici


(Bezlepkové)


45,-


 


Jelení roláda plněná houbovou nádivkou s opečeným bramborem a jeřabinovým přelivem


Jelení krk, hřiby, ryzce a pýchavky z Vysočiny, bílé pečivo, mléko, slanina z maďarských specialit na Pekařské ulici, cibule červené víno, máslo, černá jeřabina-aronie, brambory z farmy v Dolních Dubňanech


124,-


 


Pečená mufloní kýta na slanině a česneku, bramborové pyré


Mufloní kýta, koložvárská slanina z maďarských specialit na Pekařské ulici, česnek, cibule, jalovec, citronová kůra, citronová šťáva, tymián, máslo, červené víno, brambory, máslo, mléko


(Bezlepkové)


124,-


 


Špagetová dýně s rajčaty a bylinkami


Špagetová dýně od pěstitelů ze Světa dýní, rajčata, papriky, česnek, bazalka, oregano, olivy, olivový olej extra  vergine


(Vegetariánské, bezlepkové)


83,-


 


Jelení burger s cibulovým relišem v domácí housce, opékaný brambor


Jelení maso (125 g)


138,-


Steak a obědový salát týdne


 


Steak z jeleního hřbetu na portském víně s černou jeřabinou a opékaným bramborem

Jelení hřbet 2oog , černá jeřabina – aronie


(Bezlepkové)


258,-


 


Fenyklový salát s prosciuttem, vaječnou omeletou a lanýžovým dresinkem


Fenykl, prosciutto crudo, vejce, mléko, výběr salátových listů, olivový olej extra vergine, citron, lanýžový med, vinaigrette


(Bezlepkové)


125,-


 


 Domácí sladkosti:


 


Dýňový koláč


35,-


 


Domácí lívance s banány a čokoládou


68,-



Speciální jelení menu a speciální Jelení loje 10.10.2013

Žádné komentáře:

Okomentovat