úterý 22. října 2013

22. 10. 2013

Belgický hruškový koláč s čokoládou a se šlehačkou


 


Kukuřičná krémová polévka


Zeleninový vývar – cibule, celer, mrkev, petržel, bouquet garni, cukrová kukuřice, řapíkatý celer, pórek, brambory z farmy v Dolních Dubňanech


(Vegetariánské, bezlepkové)


35,-


 


Telecí na víně s rajčaty a olivami, bramborové placky


Telecí mléčná plec, mrkev, řapíkatý celer, rajčata, olivy, kapary, bílé víno, bazalka, brambory z farmy v Dolních Dubňanech, mouka


107,-


 


Lilkové lasagne


Lasagne, lilky, rajčata, česnek, bešamel, parmazán, oregano, bazalka, olivový olej extra virgin


(Vegetariánské)


89,-


Steak a obědový salát týdne


Roštěná z mladého býka s bílými fazolemi cannellini a pórkem

Roštěná z mladého býka (200 g), salátek


(Bezlepkové)


178,-


 


Salát z grilovaných kačeřích prsou Barbarie a francouzské zelené čočky


Kečeří prsa Barbarie z Francie (100 g), zelená francouzská čočka, rukola, směs salátových listů, červená cibule, vinaigrette


(Bezlepkové)


116,-


 


Domácí kančí paštika


Kančí svíčková, kachní játra, cibule, armagnac


75g……………………………………. 75,-


135g………………………………… 125,-


 


Domácí sladkosti:


Belgický hruškový koláč s čokoládou a se šlehačkou


35,-


 


Kynutý hruškový koláč se šlehačkou


35,-


 


Domácí lívance s višněmi a čokoládou


68,-


 


Domácí lívance s hruškovým kompotem a čokoládou


68,-


 



22. 10. 2013

Žádné komentáře:

Okomentovat