sobota 2. listopadu 2013

Víkendové menu 2. - 3. 11. 2013

Francouzská cibulačka s krutonem sypaným sýrem gruyére


Hovězí vývar, cibule, máslo, olivový olej e.v., bouquet garni, vinný ocet, bílé pečivo, sýr gruyére


(Bez krutonu bezlepkové)


35,-


 


Kotleta pečená v mléce (Cotoletta al latte)


Vepřová kotleta, řapíkatý celer, cibule, česnek, bobkový list, mléko, bílé víno, hladkolistá petržel, muškátový oříšek


(Bezlepkové)


98,-


 


Filet z candáta na šalvěji s holandskou omáčkou


Filet z candáta, šalvěj, máslo, žloutky, hladkolistá petržel


(Bezlepkové)


197,-


 


Květákové risotto s kapary


Rýže arborio, zeleninový vývar, máslo, parmazán, bílé víno, květák, kapary


(Vegetariánské, bezlepkové)


88,-


 


Přílohy:


Bramborové pyré s parmazánem


39,-


Celerové pyré


35,-


Opékané brambory


35,-


Vařené brambory s máslem


25,-


Týdenní nabídka


 


Kuřecí steak Supreme na chilli s opékanými bramborami a salátem


Kuřecí prsa, chilli, brambory, salát


(Bezlepkové)


143,-


 


Salát z pečené červené řepy s kozím sýrem


Červená řepa, kozí sýr, směs salátových listů, petrželka, červená cibule, balsamikový vinaigrette


(Bezlepkové, Vegetariánské)


98,-


 


Domácí husí paštika s foie gras


Husí játra, kachní maso, foie gras, armagnac, cibule


75g……………………………………75,-


135g……..…………….……………125,-


 


Domácí sladkosti:


 


Domácí lívance s banány a čokoládou


68,-


 


Domácí lívance s višněmi a čokoládou


68,-



Víkendové menu 2. - 3. 11. 2013